Ο Στέλιος Ράμφος στο Public Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 ώρα 19.00.

1-6-2013 12-04-38 μμ Ο Στέλιος Ράμφος σε ανοιχτή συζήτηση από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ 100,3 με τον Άρη Πορτοσάλτε στο χώρο εκδηλώσεων του Public ( Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος ) Τρίτη 04 06 13  και ώρα 19.00.
Στη σειρά αυτή των ανοιχτών συζητήσεων που διοργανώνει ο ΣΚΑΙ 100,3 επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πνεύματος μιλούν σε πρώτο πρόσωπο και  απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού. Όποιος επιθυμεί να πάρει μέρος στον διάλογο μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο 210 4800170-4.
Η συζήτηση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί αμέσως μετά.

6 thoughts on “Ο Στέλιος Ράμφος στο Public Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 ώρα 19.00.

 1. Μπορείτε σας παρακαλώ να με ενημερώσετε γι αυτή την διάλεξη; Η εκπομπή δεν έγινε τελικά; Δεν μπορώ να την βρω ούτε στο αρχείο εκπομπών του σκαι αλλά ούτε και σ´αυτό το blog. Έλειπα εκτός Ελλάδας εκείνη την εβδομάδα και δεν μπορώ να μάθω τι έγινε ούτε να βρω πουθενά την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή.

  Μου αρέσει!

  • Αγαπητή Annie,
   Ο Ραδιοφωνικός σταθμός του Σκαι 100,3 θα αναμεταδώσει την συζήτηση κάποια στιγμή το καλοκαίρι ηχητικά. Από τον παρόντα ιστοτόπο θα μεταδοθεί όπως έχουμε ήδη δεσμευτεί εντός του μηνός βιντεοσκοπημένη. Οι λόγοι της καθυστέρησης της ανάρτησης οφείλονται αποκλειστικά σε τεχνικούς λόγους οι οποίοι πιστεύουμε ότι θα εκλείψουν μέχρι το τέλος του μηνός αν όχι νωρίτερα.
   Σας ευχαριστούμε τόσο για την επίσκεψη όσο και για το ενδιαφέρον σας.
   Με εκτίμηση
   Γιώργος Θαλασσινός

   Μου αρέσει!

 2. Καλησπέρα, ονομάζομαι Χρήστος, είμαι 24 ετών και κάνω μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Συγχαίρω για την ανάρτηση και την πολύ γόνιμη συζήτηση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος γραπτής ή προφορικής επικοινωνίας με τον κύριο Ράμφο για πιθανές ερωτήσεις προς τον ίδιο.

  Μου αρέσει!

  • Αγαπητέ Χρήστε,

   Η δυνατότητα που αναζητάς υπήρχε όσο ο Κύριος Ράμφος παράλληλα με το συγγραφικό του έργο έδινε διαλέξεις στο Ίδρυμα Θεοχαράκη μια φορά την εβδομάδα. Συγκεντρώναμε τα αιτήματα των επισκεπτών, τα οποία του ρουσιάζαμε, και στη συνέχεια μεταφέραμε τις απαντήσεις του στους επισκέπτες του ιστοτόπου.

   Λόγω της μελέτης των κειμένων που τελευταία τον απασχολούν, σε συνδυασμό με την έκδοση βιβλίου του σχετικού με την «Πολιτείας του Πλάτωνος» καθώς και μελέτη κειμένων γύρω από τα Βυζαντινά όνειρα, διέκοψε τις διαλέξεις για να αφοσιωθεί στην ολοκλήρωση του έργου του.

   Υπό τις συνθήκες αυτές όπως καταλαβαίνεις είναι φύσει αδύνατον να συμβάλλουμε κατά κάποιο τρόπο στην ικανοποίηση του αιτήματός σου. Το μόνο που θα μπορούσαμε να συστήσουμε είναι υπομονή, ίσως μέχρι τον καινούργιο χρόνο, καθόσον ευελπιστούμε ότι θα αρχίσει και πάλι τις διαλέξεις για τα όνειρα που διέκοψε αυτό τον χρόνο, για να αφοσιωθεί στο μελετητικό και συγγραφικό του έργο.

   Σε ευχαριστούμε τόσο δια την επίσκεψη όσο και για το θετικό σου σχόλιο. Μόλις αρχίσουμε τα μαθήματα θα αναρτήσουμε σχετική ανακοίνωση, οπότε και τα ξαναλέμε.

   Μέχρι τότε να είσαι καλά.

   Με εκτίμηση.

   Γιώργος Θαλασσινός.

   Μου αρέσει!

   • Αγαπητέ Γιώργο,

    αντιχαιρετίζω σε και σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Λυπούμαι που δεν είναι δυνατόν να υπάρξει έστω και μια έμμεση μεταφορά τριών ερωτήσεων/παρατηρήσεων προς τον κύριο Ράμφο αλλά εύχομαι να σταθεί σύντομα δυνατόν. Μέχρι τότε κάνουμε υπομονή και περιμένουμε να επανέλθει ο κύριος Ράμφος. Θα παρακολουθώ το blog για τυχόν ενημερώσεις

    Καλή δύναμη

    Χρήστος Τσοπόκης

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.